Pentru candidați

Procesul de recrutare – doar câțiva pași simpli

Procesul de recrutare la Duijndam International este destinat persoanelor care sunt determinate și motivate să lucreze și să obțină succes.
Pentru a putea pleca și a începe lucrul în cel mai scurt timp, am redus cantitatea de hârtii până la minim. Sunteți la câțiva pași simpli de la găsirea unui nou loc de muncă!

Condiții formale

Orice persoană care dorește să plece să muncească în Olanda trebuie:

 

  • să fie adultă
  • să dețină un document de identitate nedeteriorat, valabil cel puțin 6 luni
  • înregistrați-vă la Duijndam Space, trimiteți CV-ul sau completați un formular de solicitare într-unul dintre birourile noastre și oferiți acordul pentru prelucrarea datelor dvs. personale pentru recrutare
  • să dețineți un cont valutar în euro (pe numele și prenumele dvs.)

Transportul

De mulți ani colaborăm cu una dintre cele mai renumite companii de transport, care vă va aduce la biroul nostru din Olanda în siguranță și în timp util. Plecările sunt organizate din toată Polonia. Dacă locuiți într-un oraș mic, va trebui probabil să mergeți într-un oraș mai mare din apropiere.

Dar ce e cu transportul la locul de lucru în fiecare zi?

Călătoria de locul de cazare până la locul de muncă în Olanda este în mare parte gratuită. Pentru angajații noștri avem automobile personale și biciclete populare în Olanda. Când ajungeți la biroul nostru din Wateringen, Olanda, vă veți întâlni cu coordonatorii noștri pentru a îndeplini toate formalitățile.

Condițiile de locuit

Oferim cazare convenabilă și confortabilă în case de o singură familie.

Dacă este posibil, încercăm să oferim cazare cât mai aproape de locul de muncă, pentru a scurta timpul de călătorie și, astfel, a oferi angajaților mai mult timp pentru odihnă. Casele au un salon comun cu TV, bucătărie echipată, baie, toaletă și dormitoare. Oferim acces gratuit la internet în fiecare casă.

Pentru a îndeplini așteptările angajaților noștri, mărim în mod constant standardul apartamentelor.

Remunerația

Agenția noastră are un sistem de ore săptămânale de muncă și plăți. Prin intermediul site-ului, fiecare angajat, prin logarea în profilul său, are acces permanent și sigur la istoria buletinelor de salarizare și a decontărilor anuale (Jaaropgaven).

Remunerația este transferată în contul bancar al angajatului.

Asigurarea

Asigurarea pentru costurile de îngrijire a sănătății este obligatorie pentru persoanele care lucrează în Olanda. Duijndam poate aplica pentru asigurarea de sănătate în numele dvs. După înregistrare, veți primi un card de asigurare, care este necesar dacă vizitați medicul sau pentru spital. Prima de asigurare de sănătate este dedusă automat din salariul fiecărui angajat. Pentru a compensa o parte a mijloacelor plătite pentru asigurarea de sănătate, fiecare dintre angajații noștri poate solicita finanțare. Valoarea acesteia depinde de suma veniturilor brute.

Suportul

Când ajungeți în Olanda, vă veți întâlni cu coordonatorii noștri care vorbesc în limba poloneză, olandeză și engleză. Vă vor ajuta să aveți grijă de toate formalitățile necesare legate de contract, de asigurare, de taxe etc. De asemenea, vă vor prezenta în noua companie și vă vor prezenta responsabilitățile la locul de muncă al dvs. Vor organiza condiții de trai confortabile și pe tot parcursul șederii dvs. vor avea grijă de standardul adecvat al echipamentului de locuit și de călătoria la locul de muncă. De-a lungul întregii șederi vor fi de asemenea în contact cu dvs. personal și prin telefon. Vor ajuta în cazuri legate de muncă, locuință și vor oferi sprijin lingvistic.

Căutați un loc de muncă bine plătit în Olanda? Înregistrați-vă la Duijndam Space