Despre noi

CINE SUNTEM?

Duijndam International este o agenție de ocupare a forței de muncă care operează în Polonia din anul 2003.
În fiecare zi, asociază cu succes mulți angajați și angajatori. Suntem specializati in munca sezonieră si temporară in Olanda. Oferim locuri de muncă în multe sectoare ale economiei și adaptăm ofertele în funcție de nivelul dvs. de educație și experiență, precum și de predispozițiile personale.

În firma noastră, comunicarea eficientă joacă un rol foarte important, iar datorită schimbului de idei și experiențe și stabilirii unor obiective clare pentru noi înșine, cunoaștem ceea ce așteaptă candidații și clienții noștri de la noi. Ca și înainte, puteți aștepta de la noi metode profesionale bazate pe o abordare personală.

Echipa noastră este compusă din oameni care vorbesc poloneză, engleză, olandeză și germană. Recrutatorii noștri sunt profesioniști în domeniu, dețin cunoștințe ample în multe domenii ale industriei și economiei.

Ne distinge faptul că avem o gamă largă de oferte de muncă, de la funcții de conducere la specialiști, pentru funcții la nivelurile inferioare ale organizației.

Colaborăm cu angajatori din mai multe sectoare ale economiei, inclusiv: administrație, logistică, transport, construcții și horticultură.

ISTORIA NOASTRĂ

Au trecut 20 de ani de când Karel Duijndam a observat la angajatori necesitatea de a oferi servicii de resurse umane bune și flexibile. Metodele sale de acțiune bazate pe încredere, angajament și capacitatea de a stabili obiective și de a depune eforturi pentru punerea lor în aplicare, într-un timp scurt a condus la apariția primelor ordine.

În anul1997, primul birou al companiei sub numele Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD) a fost deschis la Kerklaan Street din Wateringen. Cu timpul, compania a crescut și alte cinci sucursale în Olanda, și trei sucursale în Polonia au fost înființate. Odată cu dezvoltarea sa a avut loc o schimbare în numele companiei, în Polonia la Duijndam International și în Olanda la Duijndam Uitzendgroep. Politica personală este încă o parte inseparabilă a strategiei companiei. Punem pe prim plan satisfacția clienților și a candidaților noștri.

CERTIFICATE ȘI PARTENERI

Aderarea noastră la diferite organizații industriale și deținerea certificatelor adecvate oferă solicitanților de locuri de muncă o imagine obiectivă a companiei noastre. Serviciile pe care le oferim întotdeauna ne stăruim să le efectuăm la cel mai înalt nivel, în mod fiabil și profesional.

Ca primii în Polonia, am primit o înregistrare în Registrul național al agențiilor de ocupare a forței de muncă și deținem un certificat al Ministerului Economiei al Muncii și al Politicii Sociale nr. 1.

Din 2004, suntem membru al Convenției Naționale a Agenției Muncii, fapt care demonstrează că respectăm cele mai înalte standarde etice și profesionale în activitățile legate de muncă.

MISIUNEA, VIZIUNEA, AMBIȚIA

Misiunea noastră este să asociem oamenii. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau dacă doriți să vă extindeți echipa cu angajați noi, Duijndam se străduiește întotdeauna să combine interesele ambelor părți ale pieței muncii.

Angajații valoroși și motivați sunt neprețuitori pentru companii și organizații. Îndeplinirea așteptărilor angajaților și angajatorilor este scopul nostru, pentru care ne străduim în mod constant cu mare entuziasm!

Indiferent de situația economică, Duijndam este în continuă creștere. Ca urmare, tot mai mulți angajatori și solicitanți de locuri de muncă din diferite industrii se îndreaptă către agenția noastră. Obiectivul companiei este de a menține dezvoltarea în următorii ani.

Căutați un loc de muncă bine plătit în Olanda? Înregistrați-vă la Duijndam Space